Februāris 09, 2018

Dārzeņu sukādes un čipsi

Kursos dalībnieki varēs uzzināt par dārzeņu kvalitātes prasībām un to nozīmi produktu ražošanā. Kartupeļu sausais…
Februāris 09, 2018

Videi draudzīgu tehnoloģiju apguvē pārtikas ražošanas uzņēmumos

Progresīvas (jaunas) prakses un zinātnes atziņu pielietojamība energoresursu un apkārtējai videi draudzīgu tehnoloģiju apguvē pārtikas…
Februāris 09, 2018

Alus ražošanas tehnoloģija

Kursos dalībnieki varēs iegūt zināšanas un izpratni par alus brūvēšanas tehnoloģiskajiem procesiem un izejvielu kvalitātes…
Februāris 09, 2018

Kazas piena pārstrādes produkti

Kazas un govs piens - kopējais un atšķirīgais. Kursu ietvaros izstāstīsim par kazas piena kvalitātes…
Februāris 09, 2018

Raudzēti dzērieni – alus, kvass, alus dzērieni, alus destilāts

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU) sadarbībā ar Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru (LLKC) LAP investīciju…
Februāris 07, 2018

Koksnes biomasas ieguve enerģijas ražošanai

Kursos uzzināsi par koksnes biomasas veidiem, pieprasījuma tendencēm Latvijā. Biokurināmā sagatavošanu un piegādi. Biokurināmā resursu…
Februāris 07, 2018

Miltu konditorejas izstrādājumi

Lauksaimniecības produktu ražošanas procesu un tehnoloģiju pilnveidošana un attīstīšana. Specializācija: Miltu konditorejas izstrādājumi. 24 stundas

Klientiem

Pieteikties jaunumiem:

Kontaktinformācija:

Mūsu adrese:
Lielā iela 2 - 163, Jelgava, LV - 3001
Telefona numuri:
+371 63005715
+371 26340144 (mob.)